Söğürtlen Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılapları rehberliğinde, ülkenin geçici eğitim politikalarından etkilenmeden, her koşulda Atatürkçü, cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek. Bilimsel düşünen, öz güven ve öz saygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entelektüel yönü gelişmiş, Türkçe’ yi doğru ve etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek. Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak.

Misyon: Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sogurtlenortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SÖĞÜRTLEN MAH. SÖĞÜRTLEN SK. SÖĞÜRTLEN İLK ORTA OKULU BLOK NO 7 BİRECİK / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Özel araç ve servisle

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 19 km uzaklıktadır.